Ki ez a lány, akiből Nemes Jeles világsztárt csinál?

A Saul fia utáni filmje főszerepére Nemes Jeles László több ezer lány közül választotta ki a 28 éves Jakab Julit. Csak négy éve kezdett el színészkedni, de az arca nagy eséllyel ismerős lehet. Szerepelt nyolcmilliós nézettségű videoklipben, miatta lógatta az orrát a VAN főhőse, ő biciklizett angyalian a Senki szigetében, és ő szorongatta Saul kezét meggyötört ábrázattal az Oscar-díjas holokausztdrámában. Titokzatos, kifürkészhetetlen, speciális jelenség, egy ösztönös tehetség – mondják róla. Jakab Juli most indul el a világhír felé, nézzük meg, mit csinált eddig!

Jakab Juli 

 

De nem is kell leszűkítenünk a kört hazánkra, a Saul fia Hollywoodban is nagyot szólt. Ha úgy dönt, Nemes Jeles László megkínálhatta volna a Sunset főszerepével cannes-i vörös szőnyeges partnerét, a 35 felett is kislányos külsejű Natalie Portmant, vagy azt az Alicia Vikandert, akivel ugyanazon a gálán vettek át Oscar-díjat. És feltehetően boldogan el is fogadták volna.

A folytatás itt olvasható:

http://www.origo.hu/filmklub/20170501-ki-ez-a-lany-akibol-nemes-jeles-laszlo-vilagsztart-csinal-jakab-juli-sunset-saul-fia-van.html